По-рано тази нощ първата ни ракета при мъжете Григор Димитров

...
По-рано тази нощ първата ни ракета при мъжете Григор Димитров
Коментари Харесай

Да се насладим отново: Откриващата победа на Григор над Карацев в Мелбърн

По-рано тази нощ първата ни ракета при мъжете Григор Димитров откри с решителен триумф тазгодишната си акция на Откритото състезание на Австралия, сломявайки съпротивата на постоянно непредсказуемия и някогашен №14 в света Аслан Карацев. В хода на дуела родният ни представител бе по-постоянен в изявите си и бе свел неточностите си до най-малко, което му оказа помощ да пречупи съветския тенисист и да реализира победа в поредни елементи на старта в Мелбърн. 

Въпросният триумф бе под №75 на шампионат от Големия шлем за българина, който в днешния си мач остави отлични усещания с уменията си да минава от отбрана в офанзива, неутрализирайки мощните удари на своя противник. Хасковлията можеше да разчита напълно и на своя начален удар, като отзив за това изказване е фактът, че най-хубавият ни тенисист бе изправен пред едвам една-единствена точка за пробив в хода на целия мач, траял близо 2 часа и половина. 

Освен всичко това сънародникът ни на няколко пъти се регистрира с марковия си бекхенд по правата и ако сте пропуснали днешната му среща или имате предпочитание да се насладите още веднъж на играта на някогашния №3, то можете да изгледате целия мач отново тук:



Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР