По-рано тази година BMW представи третия модел носещ името CSL,

...
По-рано тази година BMW представи третия модел носещ името CSL,
Коментари Харесай

Някой вече блъсна рядкото BMW M4 CSL

По-рано тази година BMW показа третия модел носещ името CSL, основан на двувратото купе М4. Колата се отличава с по-ниско тегло, повече мощ, задно предаване и спомагателни аеродинамични детайли. От М4 CSL ще бъдат създадени 1000 броя за целия свят, а един от тях към този момент може и да не е измежду движещите се.

От няколко дни в интернет пространството се „ върти “ фотография на която се вижда ударено М4 CSL. Към момента от BMW не дават публична информация за случая, само че съгласно информацията това е тестов автомобил на английското поделение на марката, който се дава за тест на публицисти.

`Някой

От фрагментите се вижда, че задната ризница не е на мястото си, както и гумата дружно със спирачките и окачването. Въздушните възглавници от шофьорската страна също са сработили, а ръцете над главата на господина със синята риза разказват цялата обстановка. Не е ясно дали колата ще бъде поправена и дали е част от формалните 1000 броя, които ще бъдат създадени за клиенти или е тестов първообраз, който не е включен в тези цифри.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР