По-рано днес Софийският градски съд измени мерките за неотклонение на

...
По-рано днес Софийският градски съд измени мерките за неотклонение на
Коментари Харесай

Взрив От Преди Минути! Пуснаха Ториното, Но Цацаров Изстреля Току-Що: Истинският Поръчител На Отвличането На Адриан Е Самият

По-рано през днешния ден Софийският градски съд промени ограниченията за неотклонение на Ивайло Борисов - Ториното, Мартин Марков, Георги Джамбазов и Здравка Стефанова, които са упрекнати за помагачество за отвличането на Адриан Златков.

25-годишният наследник на притежателя на " Софауто " Тони Златков бе похитен на 30 август м.г. и след 12 дни в плен бе освободен от похитителите и оставен на пътя София-Самоков жив и здрав. По-късно бащата призна, че е водил една седмица договаряния и е платил откуп.

Според прокуратурата, Ивайло Борисов-Ториното и Мартин Марков са осигуриликоли с марки " Опел " и " Шкода " на похитителите, а Георги Джамбазов и приятелката му Здравка Стефанова са купили СИМ-картите, с които се е поддържала връзката сред похитителите и бащата на отвлечения млад мъж.

В отговор на въпрос знае ли се кой е изпълнителят, Цацаров уточни: “Има съответни съмнения “.

„ Дори и изясняването на доказателствата до този миг е изискало сериозен труд. Тоест е изисквало голям труд и голямо събиране освен на оперативна информация, само че и в превръщането й в годни доказателствени средства. Не на вятъра благодарихме на сътрудниците от сръбската прокуратура и сръбското Министерство на вътрешните работи. Помощта им беше скъпа и продължава. Трудно се потвърждават сходен вид действия. За мен е осъществена голяма работа “, уточни още основният прокурор.

Във връзка с обвиняванията към прокуратурата, че акциите й са PR, той разяснява: „ Те нещата нормално са по този начин – прокуратурата е упреквана, че не работи, а когато прокуратурата работи, е упреквана, че прави пиар “.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР