По-рано днес депутатът от ГЕРБ попита задочно колежката си от

...
По-рано днес депутатът от ГЕРБ попита задочно колежката си от
Коментари Харесай

Чудовищен Шпионски Скандал Тресе Държавата! Вижте Какво Каза Току-Що Елена Йончева На Бойко Борисов!

По-рано през днешния ден депутатът от ГЕРБ попита задочно колежката си от Българска социалистическа партия дали извършва поръчки на хасковски предприемачи и непознати служби.

" Не знам за кои трима предприемачи приказва. Ако счита, че има нещо неправилно в общината, че продължава тази корупционна скица, която се практикуваше до неотдавна, да внесе сигнал и да даде гласност. Моята борба не е против господин Добрев, а против тази система, която е направена. Ако той има някаква информация, че сходни схеми не престават със същите и други компании, дано каже защо става въпрос “, сподели още Йончева на брифинг на левицата, представена от " Фокус ".

„ За следващ път станахме очевидци по какъв начин български политик, депутат, вместо да даде отговор на резонно поставените въпроси, интересуващи българското общество, които са на вниманието на българската прокуратура, опита по един неподобаващ метод да отклони публичното внимание с извънредно неправилна посока “, добави пък сътрудника й Атанас Зафиров.

По думите му Добрев си е разрешил да направи внушението, че Йончева работи за мистериозни български и непознати служби.

„ Тук поражда огромният въпрос, който желаеме да зададем към премиера Борисов - дали е възлагал на българските служби сходна задача, целяща дискредитацията на Делян Добрев посредством Елена Йончева. Ако ли пък той не знае за такова нещо, значи ли това, че Добрев лъже и прави неистинни внушения или можеше би службите вършат нещо зад тила на премиера на републиката? ", попита социалистът.

Твърденията на Добрев пристигнаха, откакто Йончева разгласи, че ще сезира прокуратурата за това, че компании, свързани с него, са спечелили публични поръчки за 50 млн. лв.. Той изрично отхвърли това, закани се да я съди, а през днешния ден контраатакува.

" Тя извършва ли поръчки на трима предприемачи в Хасково, които са завладяли хасковския кмет и той към този момент не е кмет на ГЕРБ? Един от тези предприемачи стои на стола на кмета, в това число физически – кметът стои на конферентната маса и в наличието на двамата се викат общински чиновници и им се слагат задания ”

Г-жа Йончева, чиновник ли е на избрани служби в България и в чужбина? Изпълнява ли поръчка за дискредитирането ми поради енергийни планове, които има опасения, че не могат да се случат, в случай че аз съм ръководител на енергийната комисия в Народното събрание? ”.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР