По-рано днес бе обявена щастливата новина, че Оказва се обаче,

...
По-рано днес бе обявена щастливата новина, че Оказва се обаче,
Коментари Харесай

Внучката на кралица Елизабет е родила на пода в банята

По-рано през днешния ден бе оповестена щастливата вест, че

Оказва се обаче, че третото отроче на Зара се е появило по много трагичен и нетрадиционен метод!

Съпругът на Зара, Майк Тиндал, разкри в изявление за подкаста The Good, The Bad & The Rugby, че дребното им момче се е родило у дома, а Зара се е държала като същински воин, когато е станало ясно, че нямат време да стигнат до болничното заведение.

Crazy 6 nations weekend but the tournament lives for another week. It was also followed by a super Sunday!
— mike tindall (@miketindall13)
"За благополучие доста добра другарка на Зара беше дружно с нас у дома. Тя е по-важна и от мен, почтено казано, била е на раждането на всичките ни деца. Тя оказа помощ бебето да се роди, незабавно й стана ясно, че нямаме време да стигнем до болничното заведение. Тичах из къщата, с цел да групирам и да им нося кърпи, както и всичко друго належащо. Бебето се роди на пода в банята ни. "

На въпроса дали възнамеряват да имат още деца, Майк се пошегува: "Като го видях си споделих - "Ето, към този момент си имаш и момче. Достатъчно! "

Зара и Майк имат две дъщери на 7 и 2 години.
 Внучката на кралица Елизабет Втора, за която рядко се приказва: Зара Тиндъл  Внучката на кралица Елизабет Втора, за която рядко се приказва: Зара Тиндъл  Внучката на кралица Елизабет Втора, за която рядко се приказва: Зара Тиндъл  Внучката на кралица Елизабет Втора, за която рядко се приказва: Зара Тиндъл
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР