По ръба на острието на флирта тичат Ненчо Балабанов и

...
По ръба на острието на флирта тичат Ненчо Балабанов и
Коментари Харесай

Ненчо Балабанов и Симона Пейчева флиртуват в ефир

По ръба на острието на флирта тичат Ненчо Балабанов и Симона Пейчева и то пред цяла България, написа varna24.bg.

Ненчо бе посетител в предаването на златната прелест по Българска национална телевизия 2, където двамата се надпреварваха да кажат кой е по-щастлив от срещата и умилиха по-романтично настроените фенове. Ненчо заприказва за нов план в Русенската опера и още преди да е приключил с обясненията си Симона изстреля " Аз поканена ли съм? Идвам! Искам две места на първия ред “. Ненчо като благородник незабавно отсече " Поканена си, несъмнено “. След това със смях я закова с въпроса " А ти с кого ще дойдеш? “. Пейчева влезе в тона и взе ролята на изчервена мома " Е, в този момент, не ти ли неловко да ме питаш? “.

След което Ненчо продължи със закачките и показа на феновете, че преди да дойде в студиото желал Симона Пейчева да е облечена по гимнастическо трико, а той да пристигна в екип за тенис. От години Ненчо е буен обожател на тениса и тренира всеки ден.

" Вече има една двойка тенисист и гимнастичка, да не бъдем идната? “, попита в нараснало въодушевление Симона Пейчева. Двойката, за която тя загатна е тенис вярата Димитър Кузманов и грацията Християна Тодорова.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР