По принцип думата прокоба стана актуална у нас за отбор

...
По принцип думата прокоба стана актуална у нас за отбор
Коментари Харесай

ЦСКА срещу прокобата на Лаута

По принцип думата " поличба " стана настояща у нас за тим в синьо, само че наподобява на място и за " алените " от ЦСКА, когато стане въпрос за посещение на Локомотив в Пловдив. Именно такова дерби се задава на следващия ден. ЦСКА към този момент заличи неприятната наклонност да няма триумф против Арда в Кърджали за състезание, откакто победи с 3:1. Сега ще би трябвало да бори още по-голяма " поличба " - на " Лаута ".

" Смърфовете " са втори най-хубави домакини против 31-кратния първенец на България след Лудогорец в последните години. Статистиката за ЦСКА е стряскаща. " Червените " завоюваха 1 от последните си 5 гостувания на Локо от шампионата и изгубиха останалите 4.

" Черно-белите " са в серия от 3 следващи победи против ЦСКА вкъщи - два пъти с по 2:0 и един път с 2:1. Другият им триумф още веднъж е без позволен гол - 1:0. Освен това, от общо 26 победи за " смърфовете " против " армейците ", 24 са в Пловдив.

Статистиката не е водеща във футбола, а моментната форма. Футболистите на Саша Илич досега са без неточност в тежката серия от гостувания, а в този момент се задава може би най-тежкото. Локо пък ще е барометър в битката за първото място сред ЦСКА и Лудогорец, тъй като в този момент приема " алените ", а в другия понеделник разградчани.

Ще постави ли край ЦСКА и на " прокобата " " Лаута ", остава да разберем.

ПОСЛЕДНИТЕ 5 МАЧА МЕЖДУ ЛОКО И ЦСКА В ПЛОВДИВ ЗА ПЪРВЕНСТВО:

Локо - ЦСКА 2:0

Локо - ЦСКА 2:0

Локо - ЦСКА 2:1

Локо - ЦСКА 1:2

Локо - ЦСКА 1:0

Общо: 5 мача, 4 победи за Локо, една за ЦСКА, голова разлика 8:3 за Локо.
 ЦСКА ще опита да изравни Локо по победи в дербито в Пловдив
ЦСКА ще опита да изравни Локо по победи в дербито в Пловдив

Ето какъв е салдото
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР