По предложение на шефа на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов

...
По предложение на шефа на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов
Коментари Харесай

Цветанов сигурен, че САЩ ще свалят цената на изтребителите

По предложение на шефа на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов ще бъде намерено съвещанието на Народното събрание за одобрение на решението на Министерски съвет да стартираме договаряния със Съединени американски щати за нови изтребители. Това заяви самият той, който разкри, че всички политически сили са подкрепили предлагането му по време на Председателския съвет тази заран.

Предложих съвещанието да бъде намерено и да не бъде закрито. Защото, това, което споделих и на нашите сътрудници народни представители, ние няма от какво да се крием. Обществото би трябвало да знае къде ще се направи този капиталов разход, за какво го вършим и че това е реализиран политически консенсус от съдружния съвет, който беше взиман през всичките тези години ", разяснява Цветанов.

Той е уверен, че Съединени американски щати ще смъкват цената на офертата след днешното решение на Народното събрание.

" Ще можем фактически да отворим опцията да бъдат изяснени всички елементи, да може да бъде казано всичко и съм уверен, че ще може и цената да падне. Така че тази цена, която към сегашния миг има в офертата, тя не е действителна и тя няма да бъде съотносима към крайния развой, който би могъл да приключи след няколко месеца ", обясни Цветанов.

На въпроса дали сумата ще бъде под 2,1 милиарда, той отговори изрично утвърдително.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР