По пръстите на краката, техния размер и съотношение, гъвкавост и

...
По пръстите на краката, техния размер и съотношение, гъвкавост и
Коментари Харесай

Гадаене по пръстите на краката

По пръстите на краката, техния размер и съответствие, еластичност и изящност може да се разбере какъв е характерът на човек и какво го чака за в бъдеще.

Всеки от пръстите дава отговор за една или друга сфера. Така да вземем за пример палецът на левия крайник дава отговор за склонността към потиснатост, а показалецът – за чувствеността и сексуалността.

Средният пръст на левия крайник е виновен за любовта към творчеството, а безименният – за триумфа в любовта. Кутрето на левия крайник е отговорно за вярата в хората.

Палецът на десния крайник дава отговор за любовта към живота, а показалецът – за упоритостта и честолюбието. Средният пръст носи отговорност за енергийния капацитет, а безименният – за общителността.

Кутрето на десния крайник символизира страха и незащитеността. Формата на пръста, неговите недостатъци и изкривявания приказват за минали и сегашни неуспехи в сферата, за която дава отговор.

Ако един от пръстите се отделя по форма и размер от другите, това качество може да се счита за преобладаващо в живота ви. Допрените прекомерно близо един до различен пръсти приказват, че тези две сфери във вашия живот са неразривно свързани.

Ако откриете петна върху някой от пръстите си, очаквайте промени в тази облест. Ако кутрето ви е прикрито зад безименния пръст, това демонстрира, че сте склонни да заравяте главата си в пясъка в сериозна обстановка.

Ако по този начин са устроени пръстите на левия ви крайник, това значи, че сте прекомерно склонни да вярвате на обичания си човек, без това да е целесъобразно с дейности от негово страна.

Приповдигнатите връхчета на пръстите са свойствени за мечтателните натури. А огънатите надолу, с нокти, които наподобяват на ноктите на граблива птица, приказват за зависимостта на човек от непознатото мнение.

Триъгълните и квадратни краища на пръстите на палците на краката приказват за необщителност е липса на каквото и да е предпочитание за диалози с непознати хора.

Красивите, безупречно равни и изящни пръсти, които образуват красива линия, демонстрират високо равнище на организираност, точност и обич към реда, от време на време прекомерно натрапчива.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР