По повод професионалния празник на пожарникарите – 14 септември за

...
По повод професионалния празник на пожарникарите – 14 септември за
Коментари Харесай

Служители на РД ПБЗН – Стара Загора с награди по повод професионалния им празник

По мотив професионалния празник на пожарникарите – 14 септември за проявена разпоредителност, реализирани високи професионални резултати и за съответен значителен принос при осъществяване на служебните си отговорности награди получиха 49 чиновници от РД ПБЗН – Стара Загора.

С оповестяване на признателност от основния секретар на Министерство на вътрешните работи е отличен контрольор Данчо Игнатов от районен съд ПБЗ – Чирпан. С писмена хвалба от шефа на Групово дело ПБЗН са отличени 13 чиновници, със същата премия от шефа на РД ПБЗН – Стара Загора са отличени 35 чиновници. Наградите връчи шефът на РД ПБЗН – Стара Загора комисар Стоян Колев на тържествена гала, която се организира в двора на дирекцията в регионалния град.

Проведена бе проява в четири посоки: избавяне на човек, потърпевш при пътнотранспортно произшествие от автомобил, гасене на разпален автомобил с вода и пяна, избавяне на потърпевш от покрива на постройката на пожарната с автомеханична стълба. Огнеборците подчертаваха, че верния метод за гасене на запалена лой на котлон е слагането на мокра хавлия върху горящия апарат.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР