По повод предстоящия професионален празник - Денят на енергетика, председателят

...
По повод предстоящия професионален празник - Денят на енергетика, председателят
Коментари Харесай

Инж. Кремен Георгиев: Достойният труд на българския енергетик заслужава уважение и признателност

По мотив идния професионален празник - Денят на енергетика, ръководителят на Асоциацията на топлофикационните сдружения в България инж. Кремен Георгиев поздрави всички български енергетици.

 

Инж. Георгиев изрази благодарност към труда на всички заети в енергийния бранш и насочи пожелания за здраве, фамилно благополучие, разцвет и нови триумфи.


" Вашето отговорно отношение към служебните Ви отговорности има определящо значение за обезпечаване на енергийната сигурност и самостоятелност на страната. “ съобщи инж. Георгиев в известието.


Той уточни, че през последните години целият бранш е бил изправен пред доста провокации, само че българските енергетици са посочили, че компликациите се преодоляват по-лесно, когато всички са единни, дейни и мислят градивно.


Председателят на АТДБ съобщи, че пред целия бранш " Енергетика " следва още доста работа, обвързвана с енергийната промяна.

 

Инж. Кремен Георгиев изрази вяра, че единни и сплотени ще успеем като страна да осъществяваме плавния и обективен преход, намирайки ефикасни решения.


" В този по този начин значим миг за бранша приносът на всеки специалист е от извънредно значимо значение за опазване на стабилността и независимостта на енергийната система на България и не на последно място за конкурентоспособността на стопанската система ни. " написа още инж. Георгиев.


Инж. Кремен Георгиев уточни, че в лицето на Асоциацията могат да разчитат на благонадежден сътрудник и съдружник в идеята, обвързвана с бъдещото развиване на бранш " Енергетика ".


" Професията ни изисква безрезервност, мощ и неуморна сила. Желая Ви да бъдете борбени и все по този начин виновни и да продължавате да вдъхвате вяра и оптимизъм. Убеден съм, че Вашите старания ще получат още повече благодарност и ще Ви носят задоволство. " насочи привет инж. Георгиев.


Той прикани без значение от компликациите, българските енергетици да посрещнат професионалния си празник с възприятие на горделивост и задоволство от постигнатите резултати.


Следва цялостният текст на приветствения адрес във връзка Деня на Енергетика:

УВАЖАЕМИ КОЛЕГИ ЕНЕРГЕТИЦИ,

Позволете ми от името на Асоциацията на топлофикацииите в България и персонално от мое име да Ви честитим Вашия професионален празник - Деня на енергетика!


Използвам приятния мотив да изразя своето почитание към професионализма и неуморния труд на всички сътрудници от нашия бранш. Вашето отговорно отношение към служебните Ви отговорности има определящо значение за обезпечаване на енергийната сигурност и самостоятелност на страната.


Последните години бяхме изправени пред доста провокации, само че Вие показахте, че когато всички сте единни, дейни и мислите градивно, преодолявате компликациите по-леко. За никой не беше елементарно да се изправи лице в лице с непознатия към оня миг вирус Коронавирус 19, а единствено година по-късно военните дейности по време през 21 в. Всяка една рецесия донесе след себе си още редица рецесии. Само за няколко месеца станахме очевидци на фрапантен скок на цените на горивата, доста въпросителни по отношение на доставките на природния газ, непрекъсната волатилност на пазарите и още доста провокации. Въпреки всичко това, Вие бяхте там и продължихте да изпълнявате професионално своите отговорности.


През целия бранш " Енергетика " стои още доста работа, обвързвана с енергийната промяна както на европейско, по този начин и на национално равнище. Вярвам, че единни и сплотени ще успеем да осъществяваме плавния и обективен преход, намирайки най-работещите решения. В този по този начин значим миг за бранша приносът на всеки специалист е от извънредно значимо значение за опазване на стабилността и независимостта на енергийната система на България и не на последно място конкурентоспособността на стопанската система ни. Амбициозните цели пред енергетиката на България в подтекста на Европейския Зелен пакт изискват висока гражданска и професионална отговорност, подготвеност и сили за реализиране на зелената политика.


Използвам опцията в качеството си на ръководител на Асоциацията да изразят задоволството си от досегашното ни ползотворно съдействие и да Ви благодаря за това. Вярвам, че и отсега нататък ще продължим нашата взаимна работа в полза на бъдещето на енергийния бранш, тъй като това е нашата идея.


Професията ни изисква безрезервност, мощ и неуморна сила. Желая Ви да бъдете борбени и все по този начин виновни, и да продължавате да вдъхвате вяра и оптимизъм за едно по-добре бъдеще на България. Убеден съм, че Вашите старания ще получат още повече благодарност и ще Ви носят задоволство.


Независимо от компликациите, посрещнете днешния си професионален празник с възприятие на горделивост и задоволство от постигнатите резултати!


Пожелавам на енергетици доста здраве, персонално и фамилно благополучие и професионални триумфи!


Честит празник!


КРЕМЕН ГЕОРГИЕВ, ПРЕДСЕДАТЕЛ НА АСОЦИАЦИЯТА НА ТОПЛОФИКАЦИОННИТЕ ДРУЖЕСТВА В БЪЛГАРИЯ

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР