По повод на различни политически изказвания и предложения, изразени в

...
По повод на различни политически изказвания и предложения, изразени в
Коментари Харесай

Трифонов: Има ясна законова процедура, ние съвсем логично я спазваме

" По мотив на разнообразни политически изявления и оферти, изразени в последните дни, желая да кажа следното: Има доста ясна законова процедура, упомената в Конституцията, и ние напълно разумно я съблюдаваме и вървим по нея ".

Това.

Трифонов прави този коментар няколко часа след:

" Тяхната игра най-вероятно ще бъде да провокират още безпорядък. Ние носихме отговорност до изборите, от тук нататък сътрудника политик Слави Трифонов би трябвало да излезе и да си поеме отговорност ", съобщи Борисов и добави: С над половина милион гласоподаватели сътрудника политик Слави Трифонов би трябвало да излезе и да си поеме отговорност. Дали е първи, или втори в тази ситуация няма никакво значение. Ние ще предложим, те няма да го изберат и ще пристигна той наред. За това най-колегиално го апелирам, да стартират да си вършат състава на държавното управление, кой ще е ръководител на Народното събрание, на комисиите, министри, зам.-министри “, разяснява Борисов.

Да не дезертират, да не се оправдават, че им липсва нещо. Готов съм да имам 10 дежурни депутати, които да ги поддържат, сподели още министър председателят. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР