По повод годишнината от старта на злополучната мисия Аполо 13

...
По повод годишнината от старта на злополучната мисия Аполо 13
Коментари Харесай

Тъмната страна на Луната и злополучната мисия „Аполо 13

По мотив годишнината от старта на злощастната задача " Аполо 13 " и частично въз основа на действителни стенограми, документалният филм " Тъмната страна на Луната ", който можете да гледате в ефира на , преразказва по вълнуващ метод една от най-великите галактически истории на всички времена. Творческият екип, който стои зад лентата на Торбен Бетс, изследва външните граници на вярата, вярата и силата на човешкия дух.

77 часа след началото на задачата космонавтите губят всякаква връзка със Земята, до момента в който минават около тъмната страна на Луната. По-далеч от вкъщи, в сравнение с човечеството в миналото е било, в цялостна мрачевина и с невъзможни шансове за оцеляване, астронавтите се изправят против себе си и един против различен.

Открий магията на изкуството с Marquee TV!

Marquee TV – част от , е богата и разнообразна библиотека със наличие. Ще откриете над 500+ заглавия с разнообразно наличие, което включва разнообразни изкуства – спектакъл, балет, опера, класическа и съвременна музика, документални филми и още доста други. Предлага елементарен достъп до световноизвестни продукции, извънредно наличие и специфични оферти, които не могат да бъдат открити в други платформи в България.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР