По покана на Посолството на Република България в Париж, Франция,

...
По покана на Посолството на Република България в Париж, Франция,
Коментари Харесай

Виво Монтана с концерти във Франция и Германия

По покана на Посолството на Република България в Париж, Франция, етноджаз групировката Виво Монтана взе участие в културната стратегия на откриването на Българския сезон в Горна Савоя, във френските Алпи.

Това е първото и най-мащабно културно събитие на Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз в чужбина, по самодейност на посолството ни в Париж и влиятелния френски курорт Ле Каро.

На галавечерта, в зала " Mont Favy ", участваха господин Ангел Чолаков - ексклузивен и пълномощен дипломат на България във Френската Република и в Княжество Монако със седалище в Париж, кметът на Ле Каро, представители на френския политически и културен хайлайф и десетки българи.

Виво Монтана изправиха на крайници присъстващите с осъществявания на авторските композиции от албума „ Меден дух " и други известни, български и международни части с модерния, неповторим почерк на брас бенда.

Освен в залите, момчетата впечатлиха и гостите на курорта с осъществявания на открити подиуми и ски пистите.

След Франция, от 23 до 28 януари бендът ще изнесе концерти в авторитетния конгрес на 83 -тото издание на Международната зелена седмица (IGW) в Берлин, Германия.
Тазгодишното издание ще събере под един покрив стотици компании и към 400 000 гости, а България е публична страна-партньор на Международното ревю за селскостопански и хранителни артикули „ Зелена седмица Берлин 2018 ".

За феновете на етноджаз музиката, Виво Монтана показват видеото на „ Balkan Reload " - LIVE



Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР