По покана на народния представител Албена Симеонова на 14 декември,

...
По покана на народния представител Албена Симеонова на 14 декември,
Коментари Харесай

Ученици от ПГ по туризъм “Алеко Константинов” - Плевен посетиха НС по покана на депутат

По покана на народния представител Албена Симеонова на 14 декември, възпитаници от Професионалната гимназия по туризъм “Алеко Константинов ” в град Плевен посетиха Народното събрание.

Младежите участваха на съвещание на Народното събрание и имаха опция да се срещнат от първо лице с работата на институцията и народния представител.



Албена Симеонова показа пред младежите от Плевен акценти от своята активност. Разказа им за импортираните от нея законопроекти – за възбрана изсичането на дървета във вододайните зони, за биоразнообразието, за чистотата на атмосферния въздух, за преработката на индустриалния коноп.

Участието й във конгреси и действия, свързани със свободното престояване в къмпинг, развиването на туризма по река Дунав, рехабилитацията и ремонтите на пътища от националната пътна мрежа също бяха тематики, с които тя срещна учениците.

Отсвоя страна, те се интересуваха и задаваха въпроси по отношение на представителството на избрани групи в Народното събрание, законотворчеството, имиджа и дейната работа на депутатите.



Предстои по покана на Албена Симеонова, Народното събрание да бъде посетенои от други младежи.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР