По покана на генерал-майор Данчо Даков, началник на Националната служба

...
По покана на генерал-майор Данчо Даков, началник на Националната служба
Коментари Харесай

Министър Павлова награди ръководството на НСО

По покана на генерал-майор Данчо Даков, шеф на Националната работа за защита, дружно с вицепремиера Красимир Каракачанов и началника на Военна полиция – бригаден военачалник Борислав Сертов, министър Лиляна Павлова взе присъединяване през днешния ден в тържествена гала, на която бяха отличени ръководители и чиновници на НСО и Военна полиция за сполучливо свършената работа от екипите им по подготовката и провеждането на първото Българско председателство на Съвета на Европейски Съюз.

„ Създадохме един прелестен екип, всеки ден показвахте висок професионализъм, класа и равнище, за което получихме и висока оценка от партниращите служби “, съобщи министър Павлова при връчването на грамотите на генерал-майор Данчо Дяков и на неговия заместител - полковник Росен Тодоров.

Министър Павлова уточни, че познава работа на службите от доста години и не е имала подозрение, че освен ще защитят доверието ни, само че и ще надвишават упованията ни. „ Служителите на НСО и Военна полиция демонстрираха професионализъм и безрезервност в работата си, когато трябваше да бъдат незабележими, те бяха, а когато трябваше да се намесят съответно, разрешаваха умерено сериозни и рискови обстановки. Освен че обезпечиха сигурността на нашите посетители и делегати, службите осигуриха спокойствието и сигурността на столичани и на гостите на София. А това беше и задачата – до момента в който вървят срещите от календара, подхванатите ограничения за сигурност да не основават терзание и напрежение на живота на хората в столицата “, добави министър Павлова. Тя получи почетен знак – плакет от генерал-майор Данчо Дяков, с който бе отличена за значителен принос и заслуги към активността на НСО.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР