По пътя той се придвижва на стоп. Милостивите шофьори, които

...
По пътя той се придвижва на стоп. Милостивите шофьори, които
Коментари Харесай

Ударихме Дъното! Отче - Рекетьор Налага Терор Край Плевен, Изнудва Шофьорите С Анатемосване!

По пътя той се придвижва на стоп. Милостивите водачи, които вземат решение да го вземат обаче, си навличат огромна пакост на главата.

По време на пътуването попът първо предлага за продажба шишенца със светена вода за два, три, пет лв., кой колкото даде. А по-късно, в случай че номерът не мине, стартира да пее молебствия и да насочва благопожелания за шанс, здраве и благополучие на пътуващите в колата.

Докато всички са щастливи и удовлетворени, че върху им се излива божията благословия обаче, се оказва, че безвъзмезден обяд няма. В края на молитвата отецът повърхностно подмята, че тя не е без пари и че за нея хората в колата му дължат 5, 10 или 20 лева цените той дефинира на око съгласно типа на возилото и на хората в него.

Ако пътуващите откажат да платят, положителният отец внезапно стартира да ги заплашва, че ще ги прокълне и ще им прочете молитва за заболявания и гибел. Изплашени след тези закани в множеството случаи хората дават колкото им изиска наглият духовник като бързат да се отърват от него още на първия завой, написа " Монитор ".
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР