По обвинителен акт на Софийска градска прокуратура (СГП), Софийски градски

...
По обвинителен акт на Софийска градска прокуратура (СГП), Софийски градски
Коментари Харесай

18 години затвор за Денис Ал Газзи, убил мъж заради заря в Люлин

По обвинителен акт на Софийска градска прокуратура (СГП), Софийски градски съд (СГС) призна за виновен подсъдимия А. Г. за съзнателно ликвидиране и му наложи наказване 18 години отнемане от независимост.

Обвинителният акт е импортиран в съда от СГП на 27.01.2023 година Разследването по случая е извършено от Столична дирекция на вътрешните работи под управлението и надзора на СГП. Подсъдимият А. Г. е предаден на съд за това, че на 09.01.2022 г., към 22:40 ч., в гр. София, ж.к. „ Люлин “, съзнателно умъртвил И. И. посредством намушкване с нож, проникващо в гръдния панер, засягащо белия дроб и сънната артерия, като убийството е осъществено по изключително непосилен метод за потърпевшия и по хулигански подбуди.

Подсъдимият е направил убийството в изпитателния период на предходното му наказание.

С присъда от 17.04.2024 година Софийски градски съд призна подсъдимия за отговорен в осъществяване на закононарушението, като одобри, че е налице един от двата квалифициращи признака, а точно хулигански подбуди. 

Софийски градски съд наложи на подсъдимия наказване отнемане от независимост за период от 18 години и дефинира първичен непоколебим режим на изтърпяване на наказването. Приведе в осъществяване миналата присъда от 1 година и 6 месеца отнемане от независимост. Първоинстационната присъда на Софийски градски съд не е дефинитивна и може да бъде обжалвана пред Апелативен съд – София, оповестиха от пресцентъра на СГП.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР