По обвинителен акт на Окръжна прокуратура-Стара Загора е осъден С.В.

...
По обвинителен акт на Окръжна прокуратура-Стара Загора е осъден С.В.
Коментари Харесай

14 години затвор за изнасилване и блудство

По обвинителен акт на Окръжна прокуратура-Стара Загора е наказан С.В. за обезчестяване и блудствени дейности по отношение на малолетната си щерка. Той е приет за отговорен за това, че през интервала от май 2016 година до ноември 2018 година на неустановена дата, в дома си в село в обл. Стара Загора, като родител на малолетната си щерка, ненавършила 14 година, посредством потребление на състояние на контрол и посредством приложимост на мощ и заплашване, направил дейности за да удовлетвори полово предпочитание без съвкупление, като блудството съставлява изключително тежък случай.

С.В. е наказан и за това, че през интервала от декември 2018 година до 3 март 2019 година, в дома си в същото село, общо четири пъти се съвкупил със своята низходяща сродница – щерка си, навършила 14 година, като я е принудил към това със мощ и заплашване и действието съставлява изключително тежък случай.

С.В. е приет за отговорен и за това, че през интервала от май 2016 година до 3 март 2019 година, в същото село, склонявал лице, ненавършило 14-годишна възраст – личната си щерка, пускайки й нецензурен филми, с цел да следи виртуални полови сношения сред лица от друг пол, посредством потребление на състояние на контрол. Деянията са осъществени в изискванията на продължавано закононарушение.

Окръжен съд-Стара Загора е наложил на С.В. едно общо наказване за трите закононарушения от 14 години отнемане от независимост при първичен „ непоколебим “ режим.

Присъдата е постановена при наново разглеждане на делото. Тя предстои на митинг и обжалване пред Апелативен съд-Пловдив.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР