По някакво странно стечение на обстоятелствата последните титли на футболния

...
По някакво странно стечение на обстоятелствата последните титли на футболния
Коментари Харесай

С този Левски трябва да се съобразяват

По някакво необичайно стичане на събитията последните трофеи на футболния и волейболния Левски са от една и съща година – 2009. 

И в случай че за отбора на Станимир Стоилов златните медали в шампионата наподобяват като снежен връх в катарската пустиня, то този на Николай Желязков е безспорният шлагер на Efbet Супер Волей до този миг. 

Сините водят в класирането с 18 точки след 6 победи и 1 загуба, пристигнала още в първия кръг против мощния отбор на Монтана.
 Левски разгроми ЦСКА в огромното дерби и остава водач в Efbet Супер Волей Левски разгроми ЦСКА в огромното дерби и остава водач в Efbet Супер Волей
Впечатляващото при тях не е просто първото място сега. По-скоро внимание заслужават постигнатите резултати. Те пристигнаха против директните съперници за челните позиции в класирането. Няма по какъв начин да не се стартира с гръмката победа над хегемона Хебър, освен това в Пазарджик, и то с 3:0 гейма. 
 Камило Плачи: И 6 гейма да бяхме играли против Левски, нямаше по какъв начин да победим Камило Плачи: И 6 гейма да бяхме играли против Левски, нямаше по какъв начин да победим
Шампионите бяха не запомнили що е то загуба на българска територия, само че младият тим на Николай Желязков го направи изключително впечатляващо. 

Към това прибавяме триумфи над бургаските Нефтохимик и Дея спорт плюс безапелационен триумф като посетител над безконечния противник ЦСКА с 3:0 гейма в последния кръг.
83  Efbet Супер Волей: ЦСКА - Левски 0:3 </div>

</article>
<style>
.youtube{
  width:100%;height:500px;
}
@media only screen and (max-width: 600px) {
.youtube {
    height:250px;
  }
}
</style>
<div style=Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР