По ниското определено се превръща в лукс да има сняг,

...
По ниското определено се превръща в лукс да има сняг,
Коментари Харесай

Определено вече снегът се превръща в лукс

По ниското несъмнено се трансформира в разкош да има сняг, само че освен у нас е по този начин, съобщи пред бТВ климатологът проф. Георги Рачев.

" Продължава топлата зима и това някъде до 27-28 февруари, само че по-късно по този начин или другояче влизаме в пролетта ", подсети той.

Имаше един доста гадничък вятър в последните два дни, нищо че на открито е топло, обаче той тихичко минава, безшумно и напълно незабележимо, сподели още професорът.

Като цяло той заключи, че февруари си отива изсъхнал и доста топъл, тъй че дълготрайните прогнози, които са давали за топъл месец са се сбъднали.

Според Рачев времето ще се стопли и край морето.

Малко хладно им беше на варненци, само че там ще се стопли. Разбира се, за джапанки няма да става, само че добре облечени, отново вида зелка, слагаш, махаш една след друга дрешките и по този начин ще се усещат в комфорт. Времето ще е по-топло, в сравнение с е обикновено за тази част от годината, предвижда професор Георги Рачев.

Определено ще бъде по-топло от естественото. Сутрин ще има понякога мъгли, само че преваляванията няма да бъдат толкоз интензивни и ще бъдат малко на повърхност, сподели по бТВ Рачев.

Топлата зима, която ни следва, продължава и това някъде до към 27-ми, 28-и, когато ще има някакво безредие на моделите, вероятно с превалявания и малко по-хладно време, добави той.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР