По несвързан повод разбрах, че Борисов е сериозно уплашен от

...
По несвързан повод разбрах, че Борисов е сериозно уплашен от
Коментари Харесай

Илиян Василев: Борисов е сериозно уплашен да не бъде сгащен от протестиращи

По откъслечен мотив разбрах, че Борисов е съществено изплашен от митинга и се бои да не бъде " сгащен " от протестиращи, тъй като по никакъв начин не е сигурен какво ще прави с него " народа ".
Ако обърнете внимание на страницата на Министерски съвет, в частта идни събития, която до преди " митингите " имаше обивлна информация какво ще прави денем премиера и къде ще върви, ще видите няма думичка.

Движенията му са считат за висша държавна загадка. Информация за маршрута му имат стеснен кръг от хора.

Когато се провеждат " холивудските " сценки с всеобщата национална поддръжка и " министър председателят работи, до момента в който вие протестирате " деятелите на ГЕРБ се карат на място, само че не им се дава информация кой ще пристигна. Най-често информацията е на равнище - някакъв министър, значим човек, само че не Борисов.

По време на огромния протест в сряда отхвърляше до последно че е в Евксиноград с Гешев, тъй като го е боязън да не го блокират някъде протестиращи.

За това е като Джингиби, никой не го знае къде се движи, поддържа връзка с видеа, които могат да бъдат снимани на всички места. Де факто е заразял премиерската работа и прави предизборна акция.

Това е тактиката им - тотално потапяне. За това и Дариткова по този начин се изплаши, като я сгащиха в Българска национална телевизия. Блокирането на обособени представители на властта ги плаши неимоверно, тъй като ще покаже неистовия им боязън. А народът види ли че треперят от боязън ще престане да се бои от тях.

Потопиха се всички - Доган, Пеевски, Гешев. За разлика от Пеевски Доган по-трудно излиза от страната с цел да " изчезне " от хоризонта, до момента в който бурята мина. Като виждам май единствено в Русия може да се избави, като Янукович.

Ролята на " националната поддръжка " по места е и да обезпечи жив щит против протестиращи, тъй като фрагментите - " полиция бие протестиращи " до момента в който пази Борисов, Гешев или Пеевски не стои добре медийно. И фикцията " народът поддържа Борисов, жълтопаветници не са България " ще се изпари.

Гешев също изчезна от София и неговите направления са също загадка. Шета из провинцията и маршрутите му авансово не се афишират, още веднъж тъй като се опасява да не бъде блокиран. Защото като нищо ще му подреден " цивилен арест ".

Те самите ви подсказват какво би трябвало да се прави.

Скоро в София няма да се появяват.
Ако Мохамед не отиде до планината, то планината май ще би трябвало да отиде до Мохамед.

Илиян Василев, Facebook

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР