По непотвърдена информация загиналата Ганка и Каля, която е в

...
По непотвърдена информация загиналата Ганка и Каля, която е в
Коментари Харесай

Ето Го 18-Годишното Богаташко Синче Алекс, Който Окървави Карнобат На Задушница! Първи Снимки!

По непотвърдена информация починалата Ганка и Каля, която е в кома са живеели на ул. „ Никола Вапцаров ” в Карнобат. Били са съседки и отивали към гробищния парк за Задушница. Каля неотдавна изгубила сина си Стефан, който стопанисвал няколко язовира в Карнобат.



Хронология на кървавата Задушница: 07:45 часа 3-ти ноември, събота, задушница 84-годишната Каля Г. и 70-годишната Ганка Н. потеглят от ул. „ Никола Вапцаров ” към гробищния парк. Двете са съседки и живеят една против друга, надлежно на N34 и N37.

Каля преди 6 месеца е изгубила сина си Стефан, който умрял напълно млад. Некрологът и жалейката към момента са окачени на вратата. Пенсионерките поемат по най-прекия път, през ул. „ Петър Берон ”, по-късно към бул. „ Москва ”. 500 м, откакто са напуснали домовете си те са връхлетени от остарял „ Мерцедес ”, който ги опустошава.

Автомобилът залепя Ганка за стената на дом N33 и я убива на място, след което премазва дотам 84-годишната Каля, че я праща в кома. Зад кормилото на „ Мерцедеса ” е 18-годишният Димов, млад мъж от ромски генезис, който се занимава в търговия. Според очевидци той е карал с превишена скорост, много над допустимата. Негови другари обаче настояват друго. Мерцедесът имал техническа нередовност, предният похлупак гръмнал, поради което той изгубил ръководството на колата и блъснал двете женички.

Разследващите работят и по версията за автогонка, в която е взело участие возилото на Алекс и неуточнен досега различен автомобил. Минути след злополуката ул. „ Петър Берон ”, която се намира в непосредствена непосредственост до ромския квартал почернява, на място се изсипва половината махала, която е там, с цел да брани Алекс и да разсейва проверяващите с чудати пояснения за злополуката. В това време парамедиците откарват потърпевшата Каля в УМБАЛ-Бургас, само че положението и е тежко и на практика несъвместимо с живота.

Въпрос на часове е да се установи гибелта ѝ. Съседи описаха, че Ганка по драматичен метод при автомобилна злополука преди доста години изгубила сина си.

Тя имала щерка, която е женена в Генерал Тошево. Тя към този момент е известена за нещастието и пътува към Карнобат. В същото време се разбра, че Алекс, който почерни задушницата в Карнобат е женен, има и едно дете. Той е от семейство на богати роми. В махалата описаха, че преди две години, Алекс направил невиждана женитба, за която всички дълго говорели. Съпругата му Катя също е от заможна фамилия търговци.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР