По неписано правило голяма част популярни дами в американските шоубизнес

...
По неписано правило голяма част популярни дами в американските шоубизнес
Коментари Харесай

Емили Ратайковски показа за първи път лицето на сина си

По неписано предписание огромна част известни дами в американските шоубизнес среди бранят ревниво персоналното пространство на своите деца, най-много до момента в който те са напълно дребни. Опитвайки се да им обезпечат естествен и спокоен живот, необременен от тяхната лична популярност, звездите даже крият лицата на наследниците си от папарашките обективи, дебнещи ги на всеки ъгъл. А ако въпреки всичко не съумеят да го сторят, след това медиите услужливо цензурират лика на малчуганите по фотосите, които отпечатват, най-много с цел да се озоват в правосъдната зала, изправени против ядосаните им известни родители.

Естествено, има и такива звезди, които нямат нищо срещу необятната общност да знае по какъв начин тъкмо наподобяват техните отрочета, като някои от тях даже сами демонстрират облика им. Една такава горда майка е сексапилната Емили Ратайковски, която роди Силвестър Аполо Беър преди осем месеца. Бебето се появи на бял свят при започване на март т.г., като единствено няколко дни по-късно брюнетката показа радостната новина със своите почитатели в обществената мрежа, публикувайки фотография, на която се вижда по какъв начин кърми бебето си. Въпреки че тогава реши да прекрачи границите на интимността, правейки щастливото събитие обществено притежание, до неотдавна тя не разкриваше лицето на Слай, както го назовават двамата със брачна половинка ѝ - продуцентът и артист Себастиан Беър-Макклард, написа уеб сайтът Life.dir.bg.

Наскоро обаче и това се случи. Преди дни моделът, изявяващ се освен на котешката пътека, само че и на огромния екран, качи в Инстаграм профила си няколко фрагмента, на които театралничи дружно със своята рожба, гледаща право към обектива. От тях се вижда, че със своята руса коса и сини очи, момченцето несъмнено повече наподобява на своя татко, в сравнение с майка си. Феновете на съблазнителната американка от полски генезис незабавно я затрупаха с похвали в мненията под постовете ѝ, пишейки какъв брой обаятелен е синът ѝ.

" Най-сладкото мъниче, което в миналото съм виждала ", " Прекрасен е с тези пухкави бузи ", " Това смешка ли е? Просто не е допустимо да съществува толкоз красиво бебе! Истински ангел " и " Роден е за киното " са единствено част от думите им, редящи се под изявленията ѝ, от които се вижда, че Емили бързо е върнала изкусителната си фигура отпреди бременността.

През октомври предходната година Ратайковски оповести в сп. " Vogue ", че чака първата си рожба, а малко по-късно показа в акаунта си цифрова корица на изданието, която краси. На фрагментите тя театралничи по нежна сатенена нощница с тънки презрамки и V-образно дантелено деколте. В началото камерата снима непосредствен проект на лицето ѝ, а след това гладко се отдалечава, показвайки заобления ѝ стомах, който тя нежно обгръща с ръце. В изявлението за списанието тя посочи, че с мъжа ѝ ще оставят детето единствено да реши пола си, когато стане на 18 години.

Емили и Себастиан са женени от февруари 2018 година По това време булката разгласи, че публично се е врекла на своя обичан, употребявайки в платформата за фотосподеляне.

" Имам изненада за вас. Днес се омъжих ", написа звездата от " Крадец и лъжец " към изображения, на които с половинката ѝ са в ритуална зала в Ню Йорк.

Сватбата им пристигна единствено няколко седмици откакто бяха видяни дружно за първи път на Свети Валентин през 2018 година Предполага се обаче, че двамата са се познавали дълго преди да имат връзка. Никой не споделя по кое време тъкмо са се срещнали, само че непосредствен до двойката твърди, че те са били в една компания от много време.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР