По неговите думи през 2020 година подводницата ще премине заводските

...
По неговите думи през 2020 година подводницата ще премине заводските
Коментари Харесай

Цял Свят Затаи Дъх! Русия Пуска Подводното Страшилище!

По неговите думи „ през 2020 година подводницата ще премине заводските ходови и държавни тествания, а в края на същата година „ Белгород “ би трябвало да бъде предаден на Военноморския флот “. От Обединената корабостроителна корпорация не са поискали да разясняват пред организацията информацията за датата на втурване на вода на подводницата.

В обръщението си пред Федералното заседание от 20 февруари съветският президент Владимир Путин разгласи, че първата подводница, притежател на подводни апарати „ Посейдон “, ще бъде спусната на вода напролет на 2019 година. Преди това президентът разгласи, че основния стадий от тестванията на „ Посейдон “ са приключени. В отбранителната индустрия тестванията на атомната енергийна установка на апарата са завършили.

За първи път Путин заяви в посланието си към Федералното заседание през март 2018 година за основаването в Русия на атомен подводен дрон. Тези безпилотни апарати могат да бъдат оборудвани с стандартни или нуклеарни муниции, апаратите могат да унищожават обекти от инфраструктурата на съперника и авионосни групировки. „ Посейдон “ има междуконтинентален обсег, а работната дълбочина на потапянето му е по-голяма от 1 километър.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР