По-нататъшното замесване в териториалния спор между Украйна и Русия не

...
По-нататъшното замесване в териториалния спор между Украйна и Русия не
Коментари Харесай

Десантис: По-нататъшното замесване на САЩ в конфликта в Украйна не е жизненоважен национален интерес

По-нататъшното " въвличане в териториалния спор сред Украйна и Русия " не спада към жизненоважните национални ползи на Съединени американски щати, съобщи губеранторът на Флорида и кандидат за Белия дом Рон Десантис, представен от Ройтерс.

Водещият от телевизионния канал " Фокс нюз " Тъкър Карлсън помести през вчерашния ден в Туитър отговори на въпросник за войната в Украйна, които са дали публични и неофициални претенденти за президентския пост от Републиканската партия.

" Съединени американски щати имат голям брой жизненоважни национални ползи, само че по-нататъшното въвличане в териториалния спор сред Украйна и Русия не е един от тях ", показва Десантис в отговора си. " Правителството " Байдън " на процедура подписа " празен чек " за финансиране на този спор, " колкото време е нужно ", без ясно посочени цели и без да е ясно кой носи отговорността, и с това отвлече вниманието от най-неотложните проблеми на нашата страна ", добавя той.

Ръководеното от президента Джо Байдън държавно управление на демократите даде на Киев военна помощ за милиарди долари и убеди интернационалните сътрудници на Вашингтон да се обединят в поддръжка на Украйна, в която Русия нахлу доскоро повече от година.

Социологическите изследвания сочат Десантис като един от най-опасните противници за някогашния президент Доналд Тръмп в конкуренцията за президентската номинация на Републиканската партия за изборите през 2024 година

Запитан дали Съединени американски щати би трябвало да поддържат промяна на режима в Москва, Тръмп дава отговор във въпросника: " Не. Трябва да подкрепим промяна на режима в Съединени американски щати, това е надалеч по-важно. Правителството " Байдън " е това, което ни вкара в тази неразбория ".

В коментар на тези изявления прессекретарят на Националния комитет на Демократическата партия Амар Муса съобщи: " Това е следващото доказателство, че съревнованието за твърдия електорат на МАГА (от англ. MAGA - Make America Great Again, Да създадем Америка още веднъж велика - бел. ред.) прави по този начин, че претендентите за президентската номинация на републиканците за изборите през 2024 година ще заемат извънредно крайни позиции, даже и те да са в ущърб на нашите съдружници и народна власт ".

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !          

 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР