По настояване на Има такъв народ“ заместник-министърът на правосъдието Борислав

...
По настояване на Има такъв народ“ заместник-министърът на правосъдието Борислав
Коментари Харесай

По искане на „ИТН“, правната комисия в НС изслуша зам.-министър за българския закон „Магнитски“

По гледище на „ ИТН “ заместник-министърът на правораздаването Борислав Ганчев даде спомагателна информация за работата на междуведомствена група за разработване на план за „ Закон за ограничения за предварителна защита и отбрана на националната сигурност от опасности за икономическата и финансовата система на страната “.

Решението да бъде изслушан изключително Борислав Ганчев на днешното съвещание на парламентарната Комисия по конституционни и правни въпроси, бе единомислещо взето от Комисията. Поводът бе изтеклият предходната седмица в медиите – план на текст за закон, наименуван „ Български вид на закона „ Магнитски “ “.

Ганчев за следващ път увери, че публикуваният предходната седмица от някои медии така наречен български план за закон „ Магнитски “ не е обсъждан от работната група и не се поддържа от Министерството на правораздаването. „ Ако по някакъв метод този, който е разгласил тези текстове в някакъв уебсайт, откри на следващия ден да речем група депутати, които да внесат този законопроект, нашето мнение, занапред ви споделям, ще е негативно във връзка със законопроекта “, съобщи зам.-министърът пред парламентарната Комисия по конституционни и правни въпроси.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР