По нареждане на вътрешния министър Бойко Рашков пред дома на

...
По нареждане на вътрешния министър Бойко Рашков пред дома на
Коментари Харесай

Рашков прати полиция да охранява Кирил Петков

По разпореждане на вътрешния министър Бойко Рашков пред дома на премиера Кирил Петков има сложена полиция. Над пет униформени стоят на улицата пред дома на Петков, с цел да го охраняват, видя кореспондент на Tribune.

Симпатизанти на ГЕРБ също са на ул. Шишман 18 в центъра на София в символ на митинг против репресиите и ареста на някогашният министър председател Бойко Борисов.

Охраната от страна на Министерство на вътрешните работи пък стартира да се ускорява, като на място към този момент има над две патрулни коли и бус на Жандармерията, които ще пазят цяла нощ Петков. Самият той е с защита е от НСО, които обаче бяха остро подложени на критика за реакцията ми преди седмици на връх Шипка, когато Петков беше замерян със снежни топки.

Припомняме, че по-рано довечера юристът на Борисов съобщи, че преписката по която водачът на ГЕРБ е арестуван по закона на Министерство на вътрешните работи за период от 24 часа е по разпечатки и от медиите. Преди обиска и арестите обаче Кирил Петков е давал показания по следствието. Същото пък тече към този момент месеци наред, а Борисов не един път беше викан на разпит в качеството на очевидец.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР