По морето вече наистина няма къде да се паркира, жалва

...
По морето вече наистина няма къде да се паркира, жалва
Коментари Харесай

Летовник по Черноморието се оплака: Изгорих повече бензин, докато намеря място, отколкото по магистралата

По морето към този момент в действителност няма къде да се паркира, жалва се курортист.

Гневен четец се свърза с редакцията на  , с цел да опише какви компликации е претърпял на морето. Даваме думата на индивида в този момент:

" Здравейте. Следя постоянно какво пишете за Черноморието ни. Днес няма да ви занимавам нито с цени, нито със заведения, нито с истории от плажа. Ще ви оповестя за голям проблем, който най-малко аз не виждам по какъв начин ще се позволи в околните години.

Става въпрос за паркирането по Южното Черноморие, което сега се понапълни с хиляди български туристи и е същинско премеждие намирането на свободно паркомясто.

За Несебър и Созопол въобще не желая да разясня, там постоянно е било пъкъл. Но в този момент задачата става невъзможна даже в Китен и Приморско. Градчетата са дребни, паркингите - лимитирани като численост, уличките - тесни.

Докато паркирам, несъмнено изхарчих повече бензин, в сравнение с по автомагистралата от Пловвдив до Бургас. Последното съпоставяне, несъмнено, е на смешка, само че сами виждате защо става въпрос. Снимките са направени в Приморско през днешния ден ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР