По-малко от месец след смяната на собственика на Нова броудкастинг

...
По-малко от месец след смяната на собственика на Нова броудкастинг
Коментари Харесай

"Нова телевизия" уволни и Виктория Бехар

По-малко от месец след промяната на притежателя на " Нова броудкастинг груп ", добита на 10 април от братята Кирил и Георги Домусчиеви през днешния ден стана известно, че е освободена Виктория Бехар, която доскоро повече от два месеца пое позицията " Стратегическо развиване " на новините и настоящите излъчвания на малкия екран.

Пред " Капитал " Бехар е удостоверила, че е била уволнена от екипа в сряда, когато беше освободена и дългогодишният член на борда на шефовете на " Нова телевизия " Силва Зурлева. При влизането на Домусчиеви в медията тя първо бе избрана за консултант на борда на " Нова броудкастинг груп ".

Само преди броени дни за шеф на " Новини и настоящи излъчвания " бе назначена Миляна Велева (бивш началник на новините на свързваната с Делян Пеевски телевизия Канал 3).

На пазара към този момент интензивно се разяснява, че с това измененията в екипа на " Нова " няма да приключат и към този момент е направен лист на хора, които следва да бъдат освободени и надлежно се разискват нови назначения, написа " Капитал ". Виктория Бехар е отказал;а да разяснява повече пред изданието, тя обаче е била измежду хората, които непосредствено са попитали Миляна Велева за обвързаността й с депутата от Движение за права и свободи Делян Пеевски, преди две седмици, когато са я показали като новия шеф на новините в " Нова телевизия ". Бехар бе назначена в малкия екран от Дидие Щосел, до наскоро основен изпълнителен шеф на медиата.

Виктория Бехар е дълготраен публицист, продуцент и пиар. Голяма част от професионалната и история е обвързвана с новините на Би Ти Ви, където тя работеше от самото основаване на малкия екран, само че напусна дружно с Люба Ризова през 2014 година За малко Бехар бе началник на новините на телевизия Bulgaria ON AIR, а по време на българското председателство на Съвета на Европейски Съюз беше шеф на дирекция " Комуникация и информация " в отрасловото министерство.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР