По-малко от месец остава до предсрочните парламентарни избори на 2

...
По-малко от месец остава до предсрочните парламентарни избори на 2
Коментари Харесай

Николай Хаджигенов: Служебното правителство се готви да управлява още няколко месеца

По-малко от месец остава до предварителните парламентарни избори на 2 април. Какви са възможностите за сформиране на постоянен кабинет и докога страната ни ще бъде ръководена от служебна власт?

Политологът Румяна Коларова съобщи, че партиите не могат да са сигурни какъв ще е резултатът от предизборната акция, която тече сега. Причината – афективно разстройство, което, по думите на политолога, обществото ни е развило. „ При него не може рационално да се планува какво вършат гласоподавателите ”, счита Коларова.

Според юрист Николай Хаджигенов е явно, че служебното държавно управление се готви да ръководи още няколко месеца, може би до септември.

Бившият зам.-министър на външните работи Милен Керемедчиев акцентира, че за следващ път у нас бяха осветени корупционни практики и съобщи, че чака до края на годината трети лист със глобени по закона „ Магнитски ”. „ Ние просто нямаме към този момент опция да слагаме на първия ред в Народното събрание хора, които очевидно са свързани с корупционни практики ”, безапелационен е някогашният зам.-министър на външните работи.

„ Аз считам, че в България не отношението на българите към корупцията е намаляло или се е трансформирало, а доверието, че политиците са способни да допринесат за това решение ”, разяснява политологът Слави Василев.
ТЕМА преди 27 минути 437 преди 14 часа 1044 преди 1 ден 753
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР