По-малко от два месеца остават до Световното първенство по футбол,

...
По-малко от два месеца остават до Световното първенство по футбол,
Коментари Харесай

Световното първенство идва във FIFA 18 с безплатно обновление

По-малко от два месеца остават до Световното състезание по футбол, което ще се организира в Русия и Electronic Arts приготвят подарък за всички почитатели на футбола и новата FIFA.
Компанията разгласи, че от 29.05. всички притежатели на FIFA 18 ще могат да смъкват гратис обновяване, с което идват всички 32 тима с техните сформира и групи, класирали се за Световното.

И несъмнено може да очаквате всички тези режими, които са ви нужни: FIFA World Cup Kick-Off (офлайн), FIFA World Cup Tournament (офлайн)и FIFA World Cup Ultimate Team. Последният ще включва напълно модифицирана „химия“, която се базира на националностите и конфедерациите, а не на клубовете и лигите, напълно нови „Икони“ и статистически изложби.



Ако пък желаете да играете с България да речем, която за следващ път не се класира за огромен футболен конгрес, то може да сте спокойни, тъй като ще има опцията да извършите нужните промени по формата. Обновлението идва с всички екипи и игрища, както и лица на футболистите и всеки от общоприетите режими.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР