По-малко от два месеца бяха необходими, за да се напълни

...
По-малко от два месеца бяха необходими, за да се напълни
Коментари Харесай

Шестгодишно момиченце е сред активните участници в кампанията „Помагаме заедно“ на МБАЛ – Пазарджик

По-малко от два месеца бяха нужни, с цел да се изпълни огромното железно сърце в двора на МБАЛ – Пазарджик, оповестяват от болничното заведение. При осмото му изпразване се оказа, че в него са събрани общо 97 кг. с пластмасови капачки.

Голяма заслуга за по-бързото пълнене на сърцето този път имат децата от трета група „ Слънчоглед “ на ДГ „ Слънчо “, които изсипаха 10 чувалчета с капачки, както и чиновниците на Търговско предприятие ДГС – Пазарджик, които също се причислиха към акцията “Помагаме дружно “ и предоставиха за нея събирани в горското стопанство капачки. Една от последните дарителки, които допълниха сърцето, е 6-годишната Далия Биро. Малкото момиченце не за първи път пуска капачките, които събира, в огромното сърце на МБАЛ – Пазарджик, и даде обещание да продължава да бъде деен участник в акцията.

Съвместната самодейност на болничното заведение, Спортното учебно заведение и рециклиращата компания ПМБ Индъстрис продължава и чака още почитатели на благородната идея, чиято цел е подкрепяне на двете детски отделения на лечебното заведение.

„ Благодарим на всички, които поддържат акцията “Помагаме дружно “ и се надяваме с общи старания напълно скоро сърцето за капачки още веднъж да бъде цялостно “, споделят от лечебното заведение.
Източник: zdrave.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР