По-малко от час преди наспътването на новата година, във Варна

...
По-малко от час преди наспътването на новата година, във Варна
Коментари Харесай

Седем пожара горяха във Варна и региона в последния ден на 2017-а

По-малко от час преди наспътването на новата година, във Варна пламна електрическо табло, намиращо се на ул. «Райко Даскалов». Причината за случая е късо съединяване, прецизираха от пресцентъра на ОД Министерство на вътрешните работи в морския град.

Около 22:00 на 31 декември пък е получен сигнал за пожар в боклуци, намиращи се на ул. «Доктор Анастасия Железкова» във Варна. Няма потърпевши хора. Причината за случая е немарливост при боравене с открит огън. От огъня е обиден отчасти автомат за кафе, който се намира близо. Унищожен е електрически проводник и изолираност.

Покрив на колиба, намираща се в Долни чифлик, пламна в последния ден на 2017-а и провокира намесата на пожарната, откриха специалистите.

Причината за случая е погрешно боравене с отоплителен апарат. Унищожени са 3 кв. м. покривна структура. За благополучие, при никой от огнените произшествия няма потърпевши хора.

На 31.12.2017 година, са получени общо четири сигнала за пожари в ПВЦ контейнери, намиращи се във Варна и в Долни чифлик. Няма потърпевши хора. Причините за пожарите се обясняват.

Както „ Петел “ към този момент заяви, ден по-рано, към 6:20 часа, пламна завод за произвеждане на самун, намиращ се на ул. «Иван Вазов» в Белослав. Няма потърпевши хора. Причината за случая към момента се обяснява. Огънят е зародил по време на работа по производството на самун. Унищожени са: покривна структура – 900 кв. м; машини и техника, промишлено оборудване; 40 000 бр. подготвена продукция и 1000 кг брашно. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

На 29.12.2017 година, към 15:05 часа, е получен сигнал за пожар на покрива на къща, намираща се в с. Михалич. Няма потърпевши хора. Причината за случая е неизмазан комин. Унищожени са 5 кв. м. покривна структура.

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР