По-малкият братовчед на неоспоримия шампион в тежка категория на професионалния

...
По-малкият братовчед на неоспоримия шампион в тежка категория на професионалния
Коментари Харесай

Хюи Фюри: Вярвам, че мога да нокаутирам Усик

По-малкият братовчед на неоспоримия първенец в тежка категория на професионалния бокс Тайсън Фюри, Хюи Фюри (28-3), съобщи, че съгласно него той има нужните качества, с цел да надделее над Олександър Усик. 

Нито един от 20-те бойци, които са се изправяли против Усик, са успявали да го надиграят, само че Хюи Фюри счита, че той е прекомерно огромен и мощен за украинеца. Ето какво сподели той пред BBTV.

“Ще го приключа! Аз съм прекомерно огромен, прекомерно мощен, и работя доста крепко! ”, безапелационен е Хюи Фюри, който се е боксирал единствено един път в последните три години. 

Най-големият триумф на Хюи е спечелването на купата на Англия през 2015-а. Той е споделял кръга с имена като Джоузеф Паркър, Кубрат Пулев, Александър Поветкин, макар нежната си възраст за боксьор в тежка категория (28).

Като дилетант съставлява Англия на международното младежко състезание през 2012-а и печели златен орден в супер-тежката категория. Така той става първият английски боксьор с такова достижение.

Феновете на бокса се надяват на конфликт сред по-големият от братовчедите Фюри и Усик. Към момента единствената информация за организрането на подобен дуел води към Саудитска Арабия. Според клюки, там би трябвало да се провежда борба Тайсън Фюри-Олександър Усик през декември.
 Готвят неповторимо шоу за $200 млн. в Саудитска Арабия: Усик, Фюри, Джошуа и Уалйдър в една вечер Готвят неповторимо шоу за $200 млн. в Саудитска Арабия: Усик, Фюри, Джошуа и Уалйдър в една вечер
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР