По-малкият брат на певеца Жорж почина след дълго боледуване. Това

...
По-малкият брат на певеца Жорж почина след дълго боледуване. Това
Коментари Харесай

Има ли срам? Васил Найденов направи нещо немислимо

По-малкият брат на артиста Жорж умря след дълго боледуване. Това споделят съседи на фамилията от столичния квартал „ Дружба “. Преди време беше попаднал в медийното пространство, като се появиха фотоси по какъв начин проси по улиците. Бил е настанен в клиника за психологично заболели. Мъжът умрял там в резултат на голям брой болести.

Когато бил млад, Жорж работел в киноцентъра „ Бояна “. Изведнъж изгубил зрението си, Лекарите мъчно съумели да открият диагнозата му – аденом на хипофизната жлеза.

Множество интервенции претърпял индивидът, само че безрезултатно. Останал неработоспособен. На всичкото от горната страна го покосил и инсулт, които му докарал пареза на лявата част на тялото. Не след дълго умрял.

Васил Найденов научил за гибелта му от познати. Той не бил в контакт със фамилията на втория си татко Михаил. От него има още брат Любо и сестра Таня. С нея се среща на свои  концерт, само че по този начин и не стопили ледовете.

Кеца не желе да поддържа връзка нито с братята и сестрите си, нито с племенниците. Причината за това била, че татко му го изоставил още след раждането му.

„ След концерт в софийския цирк 40 години по-късно в гримьорната влезе възрастен мъж и ми сподели: „ Аз съм твоят татко “. Онемях. Човекът ми беше непознат, усещах се ужасно неудобно и неуместно. Не го усещах като татко, бяха ме отгледали други “, разказвал е артистът.

Инфо: hotnews.bg

Тагове: Васил Найденов аденом на хипофизната жлеза Жорж брат Михаил Любо Таня
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР