По-малката дъщеря на бившият външен министър от кабинета Костов Нина

...
По-малката дъщеря на бившият външен министър от кабинета Костов Нина
Коментари Харесай

Надежда Нейнски омъжи и най-малката си щерка (Нина се врече във вярност на чужденец с индийска кръв – Снимки от сватбата)

По-малката щерка на някогашният външен министър от кабинета Костов Нина приключи архитектура в италианския град Милано. Където остана и гради кариерата си. Девойката скоро мина и под венчило като се врече във безконечна честност на избраника си, който е от немски генезис, само че във вените му тече индийска кръв. А булката към този момент се показва с семейството Фон Руп.

Семейство Нейнски с булката и зетя

Майката на булката пазеше в секретност първокласното събитие около бракосъчетанието на второто си дете, само че ние попаднахме на фотоси от грандиозната женитба.

Биологичният й татко води Нина към олтара

Лично митрополит Антоний направил бракосъчетанието на влюбените, а приемът за 200 посетители се състоял в президентската резиденция на морето „ Евксиноград ”.

Където поканените били нагостени с  5-степенно меню и изискани питиета. Присъстващите били посрещнати на  особено построени за задачата шатри с маси и столове, а за заниманието имало специфичен дансинг. На който тържеството траяло до сутринта.

Хубавото Наде едвам сдържа сълзите си

Впечатление направила булчинската рокля на Нина, която била от фина дантела на известен  дизайнер. До олтара я отвел биологичният й татко Камен, който е първи брачен партньор на Хубавото Наде, но  бил поканен на сватбата.

Тъщата Надежда също била в извънредно елегантна рокля, само че едвам успявала да сдържи сълзите си от връхлетелите я страсти, че й последното й момиче става омъжена жена.

Надежда Нейнски има една внучка Алина от по-голямата си щерка, която е омъжена за изтъкнат кардиохирург. Но  булката Нина към момента не е зарадвала майка си с внук или внучка. За нея споделят, че била по- амбициозна в специалността си проектант и към момента нямала желание да бърза с майчинството.

Източник: ПИК

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР