По-красива и по-щастлива от всякога е Мария Илиева на декемврийската

...
По-красива и по-щастлива от всякога е Мария Илиева на декемврийската
Коментари Харесай

Мария Илиева разкри кой е бащата на детето й

По-красива и по-щастлива от всеки път е Мария Илиева на декемврийската корица на EVA.

Талантливата певица чака първото си дете и споделя с усмивка своите страсти и фантазии - извънредно, единствено за читателите на списанието.

В ГАЛЕРИЯТА ВИЖТЕ ЧАСТ ОТ НАЙ-НОВАТА ФОТОСЕСИЯ НА МАРИЯ ИЛИЕВА

"Струва ми се, че музикалният ми избор се харесва на бебето, от време на време поритва в темп. Като прибавим това, че му пея и приказвам, тъй като към този момент може да чува, мисля, че ще му е елементарно да се приспособява към звуковата среда, в която ще живее “, дава отговор Мария на въпроса каква музика слуша дружно с упования си наследник.

Талантливата певица споделя, че когато са се влюбили с бащата Георги, са поискали да основат живот, написа NOVA.

Мария Илиева с изненада: Бременна е

"С Георги се влюбихме, пожелахме да създадем живот и Бог бе милосърден – забременях незабавно откакто го взехме решение. Той не живее в България, развива сполучливо бизнеса си в Белгия. Категорично не желае медийно внимание и аз почитам това ", споделя още Мария Илиева.

Какво още да очаквате в броя:

Кой подари на Нана Гладуиш вяра, коя е най-тъмната страна на Деян Донков, коя е последната Коледа на Патриша Хайсмит, каква е рецептата на Юлияна Дончева за здраве и младост, какво да сложим в персоналния си wish list с дарове.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР