По-късно днес Стефанос Циципас ще започне своето участие на турнира

...
По-късно днес Стефанос Циципас ще започне своето участие на турнира
Коментари Харесай

Циципас иска да остави зад себе си лошите резултати

По-късно през днешния ден Стефанос Циципас ще стартира своето присъединяване на шампионата в Хамбург. Поставеният под номер 1 в главната скица тенисист започва непосредствено от втория кръг, а първият му съперник е германецът Доминик Кьопфер.

След разочароващото си отпадане още в първия кръг на Уимбълдън, в този момент финалистът от Ролан Гарос е пределно окуражен да покаже най-хубавия си тенис. През 2019 година гъркът доближи до финала в немския град и той още веднъж се надява най-малкото да повтори това достижение.

"Радвам се, че съм в Хамбург и нямам самообладание мачовете да стартират. Винаги обичам да играя тук, тъй като всичко е уредено и хората са помислили и за най-малките детайлности. Това е типично за германците, а още по-хубавото е, че ще играем пред аудитория и ще можем да забавляваме почитателите на тениса. Прекрасно съзнавам, че с представянето си на Уимбълдън разочаровах доста хора, само че от време на време не всичко зависи от нас ", разяснява той.

"Взех си поука от ранното отпадане и считам, че съм подготвен да се боря за трофея в Хамбург. Мотивиран съм да покажа, че провалянето ми от Тиафо просто бе неприятен миг и би трябвало да продължа напред. Желанието ми е да ходя малко по малко, а в случай че заслужа, в края на седмицата ще подвигна купата от това влиятелно съревнование “, сподели още Циципас.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР