По-късно днес ще стане ясно дали задържаните деца за убийството

...
По-късно днес ще стане ясно дали задържаните деца за убийството
Коментари Харесай

Пето дете участвало в убийството в Гъмзово?

По-късно през днешния ден ще стане ясно дали арестуваните деца за убийството на 59-годишния мъж от видинското село Гъмзово ще бъдат оставени за непрекъснато в ареста. Според проверяващите убийството е станало поради половин бутилка с ракия. Непълнолетните момчета са създали признания, само че отхвърлят да е имало предумисъл, заяви Нова телевизия.

„ Ракията не им е харесала и те отишли да я върнат. Той не желал да им върне парите, нито да им смени алкохола. Започва да ги псува и желал да ги бие. Те са се самозащитили ”, сподели майката на едното от децата.
-->
Бабата на друго от децата изрази страдание за постъпката им.

„ Не знам за какво се оплакват от нашите деца в Гъмзово. Досега не са правили пакости на никого ”, съобщи тя. Жената е безапелационна, че в тази ситуация има и пето дете и попита за какво то е освободено.

Баща на едно от децата също изрази страдание за случилото се. Мъжът живеел в чужбина, бил разграничен със брачната половинка си, а детето им се отглеждало от бабата и дядото. „ От 10 години го гледат те. Ходи си на учебно заведение. Няма досие. Чисти са децата ”, съобщи мъжът.

Близките на арестуваните деца питат още за какво мъжът е продавал алкохол на децата.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР