По известната като Гюлсерен Нургюл Йешилчай, която игра в турските

...
По известната като Гюлсерен Нургюл Йешилчай, която игра в турските
Коментари Харесай

Умряхме На Място! Няма Да Повярвате Как Изглежда Красавицата Гюлсерен От Твоят Мой Живот Днес! Шок Снимки!

По известната като Гюлсерен Нургюл Йешилчай, която игра в турските сапунки „ Любов и наказване ” и „ Твой мой живот ” е изцяло неузнаваема. Актрисата, по която въздишаха пенсионерки и домакини е станала двойна.

Турската звезда, която преди години имаше сполучлива кариера на модел с изключение на, че е развалила фигарата си и в лицето не наподобява на себе си. Оформила се е двойна брадичка и нищо не е останало от предходната й хубост, предават от електронното издание retro.bg.

Според турските медии Йешилчай е надебеляла поради проблеми с щитовидната жлеза. Факт, който тя отхвърля.

Пълната смяна във визията на някогашната хубавица тормозили продуцентите на нов сериал. За присъединяване, в който Нургюл подписа контракт по-рано. Те я привикали и я предизвестили да се вземе в ръце тъй като ще разтрогнат конракта. Тя би трябвало да стартира да се снима през януари идната година, само че фигурата й може да се окаже спънка за снимачната площадка.



Самата Нургюл Йешилчай признава, че през лятото се била отпуснала и похапвала неразрешени храни без мярка. Но счита да смъкна от себе си непотребните килограми до края на годината. Което на някои се вижда задача невъзможна и се чудят на оптимизма й. Не елементарно да се разделиш с 18 кг тлъстини и да влезеш в остарелия си номер облекла.

Турските медии разкриват, че с наднормено тегло има проблеми и сина й. 12 годишното момче е с 10 кг повече от нормата. Разведената с татко му Йешчилай била отговорна сина й да е пълен тъй като му угаждала в храненето и в никакъв случай не направлявала какво яде.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР