По искане на Районна прокуратура-Стара Загора съдът определи мярка за

...
По искане на Районна прокуратура-Стара Загора съдът определи мярка за
Коментари Харесай

Задържаха обвиняем за четири кражби от домове

По искане на Районна прокуратура-Стара Загора съдът дефинира мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на В.И., на 17 година Той е притеглен като обвинен за това, че в интервала от 09.11.2021 година до 23.06.2022 година в с. Александрово, общ. Павел баня, обл. Стара Загора, на четири пъти, посредством потребление на механически средства (2 бр. инструменти) и посредством разваляне на загради, крепко направени за отбрана на парцел (повреждане на два прозореца и врата на тераса), е лишил непознати движими движимости – 2 бр. портативни компютри, разнообразни парични суми, мобилен телефон и други движимости, всичко на обща стойност 5384 лв..

В.И. е направил действието в изискванията на продължавано закононарушение, като малолетен, само че като е могъл да схваща свойството и смисъла му и да управлява постъпките си.

Кражбите са осъществени от четири къщи в с. Александрово, до момента в който притежателите им отсъствали от тях.

В.И. не е осъждан. Води се на доклад в Детска педагогическа стая за осъществени обири и вандалска демонстрация. Спрямо него са налагани възпитателни ограничения. Определението предстои на обжалване пред Окръжен съд-Стара Загора.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР