По искане на Районна прокуратура – Кюстендил съдът взе мярка

...
По искане на Районна прокуратура – Кюстендил съдът взе мярка
Коментари Харесай

Съдът в Кюстендил остави в ареста сина на кмета на Панагюрище, пребил полицай в с. Ломница

По искане на Районна прокуратура – Кюстендил съдът взе мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на 22-годишния Иван Б., притеглен в качеството на обвинен за причиняване на телесна щета на полицейски орган.

В хода на следствието по досъдебното произвеждане към сегашния миг е открито, че на 26.04.2022 година в с. Ломница, област Кюстендил, Иван Б. нападнал трима полицейски чиновници при осъществяване на служебните им отговорности. С дейностите си обвиненият им предизвикал телесна щета. Съдът одобри доводите на прокуратурата за съществуване на обосновано съмнение за авторството на действието.

Съществува действителна заплаха Иван Б. да извърши закононарушение. Взетата по отношение на обвинения мярка за неотклонение може да бъде обжалвана в законоустановения период пред Окръжен съд – Кюстендил.

Под управлението на Районна прокуратура – Кюстендил се води и друго досъдебно произвеждане, по което се обяснява съпричастността на Иван Б. към палеж на неподвижен парцел в региона на с. Ломница. От направена информация е видно, че против него има няколко неприключени производства.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР