По искане на Районна прокуратура - Добрич състав на районния

...
По искане на Районна прокуратура - Добрич състав на районния
Коментари Харесай

Връщат в ареста 51-годишен добричлия, обвинен за хулиганство и закана за убийство

По искане на Районна прокуратура - Добрич състав на районния съд промени мярка за неотклонение „ домакински арест “ в „ задържане под стража “ на 51-годишен мъж, притеглен към наказателна отговорност за три закононарушения – закана за ликвидиране, хулигански дейности и увреждане на непозната благосъстоятелност. До смяната се стигна по гледище на прокуратурата, откакто на 13 септември 2023 година обвиненият е нарушил мярката си за неотклонение.

Г.Г. е упрекнат за това, че на 3 септември хвърлял празни стъклени бутилки през прозореца в стая, където се намирали някогашната му жена и двете им малолетни деца, както и актуалният й сътрудник. Освен това отправял обиди и закани към тях. Обвиняемият хвърлил към 30 бутилки, като съумял да счупи прозорец и две порти, едната стъклена.

Това било следващо нахлуване против майката на децата му, с която били разграничени от към 7 години. На 30 август обвиненият отишъл в дома й и влезнал в спор с сегашния сътрудник на някогашната си жена, като отправил към него закани за ликвидиране. Хвърлил по мъжа две стъклени чаши, които се счупили и му предизвикали порезни рани.

Определението на съда предстои на въззивна инспекция от Окръжен съд-Добрич.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР