По искане на Районна прокуратура – Котел, съдът задържа под

...
По искане на Районна прокуратура – Котел, съдът задържа под
Коментари Харесай

Психопат: Видя ли шесторното убийство по телевизията? Това и с вас ще го направя!

По искане на Районна прокуратура – Котел, съдът задържа под стража Мартин М.

Той е упрекнат за това, че в интервала 20.01.2018г. до 09.02.2018г. в гр. Котел, се заканил с ликвидиране на мъж с изразите - " Ще те убия, ще ти запаля къщата! “ и " Гледаш ли телевизия? Видя ли шесторното ликвидиране? Това и с вас ще го направя! “, като това заканване би могло да разсъни състоятелен боязън у него от реализирането му.

Той е упрекнат и за това, че в интервала от 11.12.2017г. до 09.02.2018г. в гр.Котел, при изискванията на продължавано закононарушение се заканил с ликвидиране на жена с изразите - " Ако те набарам ще те убия! “, " Само да ми паднеш в ръцете, ще те убия! “ и " Ще те заколя! “, като това заканване би могло да възбуди състоятелен боязън у нея за реализирането му.

Мартин М. е упрекнат и за това, че в интервала 19.12.2017г. до 29.10.2018г. в гр. Котел, при изискванията на продължавано закононарушение се заканил с ликвидиране на различен мъж с изразите – " Ще те убия! “ и " Ще те убия и ще те излежа “! – като това заканване би могло да възбуди състоятелен боязън у него за реализирането му.

Според прокурора е налице обосновано съмнение за това, че Мартин М. е направил закононарушението, в което е упрекнат. Представителят  на държавното обвиняване е безапелационен, че Мартин М. би могъл да извърши ново закононарушение.

Съдът одобри претекстовете на прокурора и задържа под стража обвинения.

Определението на Районен съд – Котел може да бъде обжалвано пред Окръжен съд – Сливен.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР