По инициатива на заместник-председателят на и заместник-председател на българската делегация

...
По инициатива на заместник-председателят на и заместник-председател на българската делегация
Коментари Харесай

Кристиан Вигенин организира среща във Виена за перспективите за мир в Украйна

По самодейност на заместник-председателят на и заместник-председател на българската делегация в Парламентарната асамблея на Организацията за сигурност и съдействие в Европа (ОССЕ) Групата на социалдемократите, социалистите и прогресивните в Парламентарната асамблея на ОССЕ се събра във Виена, с цел да разиска вероятностите за мир в Украйна, вероятните сюжети за края на войната и следствията за европейската сигурност и световните връзки. Срещата се организира директно преди Зимната сесия на Асамблеята, която ще означи една година от началото на войната на Русия против Украйн, оповестяват от пресцентъра на.  
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 9554
Кристос Кацулиас, началник на Бюрото за интернационално съдействие на фондацията на немските социалдемократи " Фридрих Еберт " във Виена, показа експертните си визии за вероятните развития на спора и последствията за Европа, ролята на Съединени американски щати и Китай, дълготрайните закани за прилежащите райони.  

Социалистите показаха безпокойствие, че наред с поддръжката за Украйна - военна и филантропична, прекомерно малко се приказва за мир и дипломация, а ежедневно не престават да умират хора. В същото време, би трябвало да се положат старания да се запази Организацията за сигурност и съдействие в Европа като последната районна интернационална организация в областта на сигурността, която към момента дава опция за поддържане на разговор с Русия.  



Срещата беше проведена със съдействието на института " Карл Ренер " към Австрийската социалдемократическа партия.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР