По инициатива на Боран Хаджиев – кандидат за кмет на

...
По инициатива на Боран Хаджиев – кандидат за кмет на
Коментари Харесай

Д-р Даниела Дариткова в Чепеларе: Амбицията ни е да привличаме тук все повече български и чуждестранни турсити

По самодейност на Боран Хаджиев – претендент за кмет на община Чепеларе, се организира среща-дискусия на тематика „ Развитие на туризма в община Чепеларе – благоприятни условия и вероятности “.

На срещата участваха Любен Кънчев – заеместник-министър на туризма, доктор Даниела Дариткова, ръководител на Парламентарната група на Политическа партия ГЕРБ, на Комисията по опазване на здравето към Народното събрание и член на Изпълнителната комисия на Политическа партия ГЕРБ, Сийка Кацарова, вицепрезидент на Европейската СПА асоциация и ръководител на Българския съюз по балнеология и СПА туризъм, Калин Драганов, притежател и шеф на една от огромните туроператорски компании в България, Съби Маданков, ръководител на Сдружение на хотелиери, ресторантьори и търговци в град Чепеларе, притежатели и шефове на хотели в к.к. Пампорово, претенденти за общински съветници от Политическа партия ГЕРБ, жители, оповестиха от пресцентъра на партията.

Да се обсъдят политики и действителни принадлежности, с които може да се развива туризмът в община Чепеларе, бе съществена цел на извършената среща.На нея се сложиха главните проблеми и спънки пред развиването на община Чепеларе като туристическа дестинация. Набелязаха се съответни стъпки, които би трябвало да се извървят за развиването и налагането на Чепеларе като зона за климатолечение и основания преди 8 години бранд „ Зеленото сърце на България “.

Заместник-министърът на туризма Любен Кънчев уточни, че тук изискванията за основаването и налагането на един брандиран туристически артикул са съвършени и че би трябвало да се работи професионално от основаването на самата концепция до реализирането.

На собствен ред доктор Дариткова разяснява, че за нас са значими освен туристите от целия свят, само че ние имаме и голямата упоритост тук да притеглим от ден на ден български туристи.

„ Присъствието на срещата на високопоставени лица, отговарящи за опазване на здравето и туризъм е поръчка, че ще има чуваемост и концепциите ще намерят поддръжка и ще могат да се осъществят “, съобщи Сийка Кацарова - вицепрезидент на Европейската СПА асоциация и ръководител на Българския съюз по балнеология и СПА туризъм. Родената и израснала в Чепеларе Кацарова добави още: „ Познавам Боран Хаджиев - той е един осъществен и сполучлив човек, направил е сполучливи доста състезатели, в негово лице виждам претендента за кмет, който може да сплоти хората.”

„ За да се случат нещата, би трябвало да има най-малко три условия: предпочитание, екип и благоприятни условия. Ние имаме и трите – имаме желанието да го създадем, имаме екип от експерти експерти, които могат да работят, имаме и поддръжката и опциите на Политическа партия ГЕРБ и държавното управление, благодарение на които можем да го създадем “, сподели в умозаключение претендентът за кмет на община Чепеларе Боран Хаджиев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР