По информация наази вечер формацията на Кирил Петков и Асен

...
По информация наази вечер формацията на Кирил Петков и Асен
Коментари Харесай

Промяната с нерегламентирана прожекция върху ББР?

По информация наази вечер групировката на Кирил Петков и Асен Василев възнамерява да прожектира филм върху постройката на Българската банка за развиване. Интересното е, че от Столична община не са осведомени за това. На “Московска ” са наясно само, че сред 19:30 и 20:30 часа ще има колекция на “Продължаваме смяната ” някъде към ББР. Според наши източници в Министерство на културата за прожекцията, планувана от Политическа партия, е належащо позволение от притежателя на постройката, най-малкото тъй като би трябвало да се изключи осветлението й. Имайки поради, че постройката е монумент на културата.

Министерството на нововъведенията и растежа като притежател на банката също отхвърля да е давало такова позволение.

 Изборният кодекс също не разрешава потреблението на държавно имущество, каквато е ББР, за осъществяване на акция. Чл. 168, алинея 3 от ИК гласи: " Във връзка с предизборната акция се не разрешава безплатното потребление на обществен административен запас " Чл. 182. (1) Не се позволява предизборна пропаганда в държавни и общински институции, институции, държавни и общински предприятия и в търговски сдружения с повече от 50 на 100 държавно или общинско присъединяване в капитала.

Дали групировката на някогашните ръководещи има намерение да наруши закона за следващ път следва да забележим довечера в 20 часа. Все отново техните назначения са завзели основни позиции в ББР и очевидно към момента считат, че всичко им е разрешено.

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР