По идея на Националното сдружение на сираците в България, деца

...
По идея на Националното сдружение на сираците в България, деца
Коментари Харесай

Радост за деца от гр. Пордим и с. Згалево за настъпващата Коледа

По концепция на Националното съдружие на сираците в България, деца от Комплекса за обществени услуги за деца " Св. Мина " - град Пордим закичиха на огромната елха в хотел " Ростов " в Плевен писма,които съдържат молба до Дядо Коледа за дребни дарове.



Идеята на Националното съдружие на сираците в България е да поканят обществеността да се включи интензивно и всеки, който желае да вземе едно писмо с благопожелание, да закупи подарък и да го остави на рецепцията в хотела с цел да бъдат предадени на децата.

Васил Антонов сезапознас директорката на КСУДМУ " Св. Мина " -Пордим, Лидия Симеонова и с част от децата, като осигуриподарък за всяко от тях.

Всичките 16 деца и младежи от Пордим и Защитеното жилище в с. Згалево, които са закичили писма на красивата елхаще бъдат зарадвани от екипа на плевенския хотел.



" Не можем да опишем с думи голямата признателност и благодарност към голямото сърце на Васил Антонов, който направи по този начин,децата да се ухилен и коледното знамение да бъде реалност с помощта на щедростта и човеколюбието към тези прелестни деца ", сподели Слави Михайлов - ръководител на Националното съдружие на сираците в България.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР