По-голямата част от тротоарите в София са задължение на собствениците

...
По-голямата част от тротоарите в София са задължение на собствениците
Коментари Харесай

Борис Бонев: Голяма част от тротоарите в София са задължение на собствениците на сградите

" По-голямата част от тротоарите в София са обвързване на притежателите на постройките. Там, където тротоарите са отговорност на Столична община, съм изискал информация, с цел да схвана почистено ли е или има ли санкции, в случай че не е ", това съобщи общинският консултант от ПП-ДБ-СС в предаването " Денят стартира " по Българска национална телевизия във връзка недоволствата в обществените мрежи, че тротоарите са непочистени след снеговалежите. 

„ Една от първите стъпки след оня фамозен сняг - има доста ясно написана методология за това кой какви отговорности има при снеговалеж. Вървим напред, опитваме се да внесем ред и надзор в града. Моята съвест е безусловно чиста, няма човек, който да излезе и да каже, че съм му заречен, че всичко ще стане бързо и елементарно ", сподели още той.

По думите му няма по какъв начин тези, които са управлявали 18 години София и са я докарали до това състояние внезапно да станат почтени, работливи и обективни. 

" Моята цел е ГЕРБ да не бъде част от ръководството на София. Това не е персонална вендета против Бойко Борисов или някой различен от ГЕРБ. Как си представяте, в случай че те вземат участие в ръководството, да могат да се създадат промените на общинските предприятия, да се сменят шефовете, които са ги докарали до банкрут. Аз не си го представям ", безапелационен бе Бонев. 

" Ротацията е нещо, което на национално равнище не ми харесва, само че в последна сметка дава опция на всеки един участник да се изяви ", сподели общинският консултант по отношение на избора на ръководител на Столичния общински съвет. 

" За да подкрепим, който и да е било, желаеме подписан документ за промените и политиките, които ще се извършват в София ", съобщи Бонев. 

" Колкото и да се пробват да ни скарат с Васил Терзиев, няма да го създадат. Той се среща с всички, с изключение на с ГЕРБ. Ние сме задоволително уважителни към всяка една групировка в Общинския съвет, с цел да не изнасяме информация за диалога ", сподели още общинският консултант. 

По думите му фантазията на Бойко Борисов и ГЕРБ е да разцепят " Продължаваме промяната " и " Спаси София ". 

" Моята упоритост е в София да се образува болшинство, което не включва ГЕРБ. Моят апел е да си дадем ясна сметка - ще участваме ли в ръководството и ще изкараме ли София от дупката, която е попаднала след 18 години ГЕРБ, или ще продължи този безпорядък ", сподели Борис Бонев. 

Той сподели, че през днешния ден ще предложат отсрочване на съвещанието на СОС и последваща среща ще бъде проведена в понеделник. 

" Бюджетът на София чака. Абсолютно всяко едно детайлче по бюджета ще бъде споделено обществено в унисон на поръчките ни за повече бистрота ", сподели Бонев. 

Той се пошегува, че в случай че блокирането на избор на ръководител на СОС продължи още, ще сложат имената на кандидатите в една шапка и ще теглят чоп.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР